Tizenhárom éve körözték a magyar drogdílert, most elkapták a rendőrök

Forrás: Police.hu -
rendőrség rendőrök letartóztatás drogdíler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelentős mennyiségű kábítószerrel elkövetett visszaélés miatt tizenhárom éve körözött dunakeszi férfit fogtak el a Szlovéniában - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

Sz. Henriket augusztus 9-én a szlovén hatóságok elfogták, majd augusztus 18-án Rédicsnél átadták a magyar hatóságoknak. A férfi a vallomástételt megtagadta, a rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.

A vád szerint a 48 éves férfinél és két társánál egykilónyi kokaint talált a rendőrség 2009. szeptember 15-én este a fővárosi Krisztina körúton

- írták.

A két másik férfival szemben lefolytatták a nyomozást, Sz. Henrik azonban kivonta magát az eljárás alól, azóta bujkált a nyomozóhatóság elől. A férfinak volt is oka a menekülésre, mivel a vegyészszakértői vélemény szerint a náluk talált és lefoglalt kokain hatóanyag tartalma meghaladta a jelentős mennyiség alsó határát, amiért hosszú évekre börtönbe kerülhet - írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.