Nem tudta feldolgozni, hogy mindkét párja szakított vele, ezért megpróbálta megölni őket. A szerencsének köszönhető, hogy egyik lány sem halt bele a sérülésekbe.

A magyar fiú először 15 éves korában került a rendőrség látóterébe, amikor már jegyben járt akkori párjával. A srác azonban a féltékenységi rohamai során számos alkalommal bántalmazta barátnőjét, aki úgy döntött, elhagyja a fiút. A tini ekkor a ráckevei Duna-ághoz csalta kedvesét, majd a töltésről, mintegy 5 méter magasból a hideg vízbe lökte a lányt.

A lánynak sikerült kiúsznia, ám ekkor a fiú megverte őt, és egy késsel összekaszabolta a testét, majd magára hagyta a folyóparton. A srác kedvese végül telefonon keresztül értesíteni tudta barátnőjét és ennek köszönheti, hogy megmenekült. Feljelentette egykori vőlegényét, akit a bíróság bűnügyi felügyelet alá helyezett és nyomkövetőt rakott rá.

IllusztrációForrás: Thinkstock

Az erőszakos tini eközben összeismerkedett a neten egy másik lánnyal, aki rendszeresen látogatta őt a lakásán. Ez a kapcsolat sem tartott sokáig, és mikor a lány bejelentette, szakítani akar, a fiú levágta magáról a nyomkövetőt és elment a barátnője lakására. Ott összeszólalkozott a lány édesanyjával, majd egy rugós bicskával a nőt és egykori kedvesét is megszúrta. Mindkét áldozat túlélte a sérüléseket.

A Fővárosi Törvényszék 12 év, fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztésre, valamint nyolc évig tartó közügyektől való eltiltásra ítélte a most 20 éves fiút előre kitervelten, különös kegyetlenséggel és több ember ellen elkövetett emberölés kísérlete és más bűncselekmények miatt. Az ügyész hosszabb büntetésért, a vádlott védője enyítésért fellebbezett – írja a Ripost.