Most már biztos: 25 év után válik Sylvester Stallone és felesége

házasság válás Jennifer Flavin Stallone Sylvester Stallone tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nappal ezelőtt felröppent a pletyka, miszerint 25 év házasság után szakított egymással az ismert akciósztár és felesége. A híreket akkor egyik fél sem kívánta megerősíteni, ám most egyes lapok biztos információként kezelik, hogy Stallone kedvese elindította a válópert.

Sylvester Stallone háromszor nősült, legutoljára pont 25 évvel ezelőtt. 1997-ben vette nőül Jennifer Flavin amerikai modellt és üzletasszonyt, aki 22 évvel fiatalabb, mint a Rambo főhőse. A nagy korkülönbség azonban nem okozott gondot, ezt mutatja, hogy negyed évszázadon át éltek együtt, vélhetően boldog párkapcsolatban.

Valami viszont mégis tönkrement, és mint Flavin írja a nemrég beadott válási papírokban, a "házasság helyrehozhatatlanul megromlott".

Napokkal ezelőtt a Daily Mail írt cikket arról, hogy Sylvester Stallone saját kutyájának portréjával fedette el a feleségéről készült, jobb karján lévő tetoválást. Az internetezők szerint ez volt az első jel arra nézve, hogy a sztárpár szakított, ám a filmszínész akkor úgy nyilatkozott, hogy csupán fel szerette volna frissíttetni kedvese arcképét, de a művelet nem sikerült jól. Ezért kellett eltakarni azt.

Sylvester Stallone és Jennifer Flavin 25 év után válnak Forrás: Origo

A pletykák azonban ennek ellenére igaznak bizonyultak, és Jennifer Flavin elindította a válópert. A kiszivárgott dokumentumok szerint Stallone szándékosan elherdálja a házastársi vagyont, pazarló életmódot folytat, ami kedvezőtlen gazdasági hatással van a pár közös életére. Az iratok szerint az ügyvédek arra kérik a bíróságot, hogy tiltsák el Stallone-t a vagyontárgyak eladásától, átruházásától a válás idejére.

Jennifer ezek mellett szeretné elérni, hogy ismét leánykori nevét, a Flavint viselhesse, ugyanis anno felvette Stallone vezetéknevét. Az üggyel kapcsolatban megszólalt Sylvester is:

– kezdte a sztár a Daily Mailnek és kijelentette, hogy barátságosan és nem a nyilvánosság előtt szeretnék rendezni az ügyet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.