Fontos bejelentés a tűzijátékkal kapcsolatban: itt vannak a részletek

Forrás: Facebook/Budapesti Tűzijáték/Adam Salanki -
jegy MÁV tűzijáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vonatokon és a Volánbusz járatain is felhasználható a MÁV kedvezményes, 2000 forintos retúrjegye, mellyel a budapesti tűzijátékra érkezőket segíti a vasúttársaság – közölte az MTI.

Biber Anett, a MÁV Zrt. szóvivője az M1 péntek reggeli műsorában emlékeztetett, hogy speciális, fix áras retúrjeggyel utazhatnak a most szombatra halasztott ünnepi programra és onnan haza az érdeklődők a hétvégén. A kedvezményt akár úgy is igénybe vehetik, hogy Budapestre vonattal érkeznek, a fővárosból pedig busszal utaznak haza.

Forrás: Facebook/Budapesti Tűzijáték/Adam Salanki

Kifejtette, hogy a kedvezményes jegy leginkább azoknak éri meg, akik 100 kilométernél messzebbről érkeznek az ünnepi rendezvényre.

„A családoknak, csoportoknak további kedvezmény is jár. A jegy egy utazó esetében 2000 forint, de ha ketten utaznak, 2800 forint, tehát csak 800 forinttal több. Három utazó esetében szintén 800 forinttal emelkedik az ár, ha pedig négyen utaznak, akkor 4400 forintot kell fizetni" – ismertette Biber Anett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.