"Kérlek benneteket, minél többen imádkozzatok" - koraszülött unokájáért aggódik az Exatlon sztárja

Exatlon Hungary koraszülött jótékonyság biciklizés Kása András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon Hungary Kihívója, Kása András a napokban megható posztot tett közzé Facebookon. A műsor Faterja arra kérte ismerőseit és követőit, hogy imádkozzanak unokájáért, és tartsanak vele szeptember 3-án.

Kása András, aki az Exatlon után Rozs Gerivel az Ázsia Expressz új évadában is megmérettette magát, a napokban fontos dolgot osztott meg követőivel. A Velencei-tó partján élő sportoló egy hosszú posztban írt arról, hogy második unokája, a kis Olivér a vártnál jóval korábban jött a világra, 6,5 hónaposan.

-olvasható a posztban, amelyben azt is elárulja, ő hogyan támogatja unokája gyógyulását.

"Szeptember 3.-án szombaton reggel 8-órakor nekivágok egy 25 körös Velencei-tó körnek megállás nélkül. Indulási pont az Agárdi pop strand!!!! Aki szeretne, akár 1, akár 2 vagy több körre is tartson velem, ezzel támogatva engem a célom eléréséért, és lányomékat kisunokánk, Olivér gyógyulásáért. Kérlek benneteket, minél többen imádkozzatok, szeretnénk, hogy eljusson hozzá,hozzájuk"

-írja Fater.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.