Két gyermekével maradt egyedül az édesapa, most elárverezik a házukat

adomány haláleset segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ambrózfalván élő, 38 éves Burus Csaba egyedül maradt 9 és 5 éves fiaival. A gyerekek édesanyját augusztus 17-én veszítették el, nem tudta legyőzni a gyilkos kórt. Az apa nehéz helyzetbe került.

Egy éve derült ki, hogy Krisztina beteg, előrehaladott méhnyakrákot diagnosztizáltak nála. Csaba gondoskodott a gyerekekről, és beteg feleségét is ápolta. Az édesanya az utolsó heteit otthon töltötte, augusztus 16-án lett rosszul, akkor kórházba került és másnap meghalt. Az asszony betegsége miatt mindkét szülő kiesett a munkából, nem tudták fizetni a házukra felvett hitelt. Most elárverezik az otthonukat - írja a Feol.

Burus Csaba egyedül maradt 9 és 5 éves fiaival Forrás: Délmagyar/Kovács Erika

Krisztinát középső gyermekével együtt temetik majd el. Balázska 2016-ban született, és mindössze hét napot élt egy veleszületett szívelégtelenség miatt. A kis urnát eddig otthon őrizték, de Krisztina az utolsó napjaiban azt kérte, ha meghal, Balázskával együtt temessék el.

A falubeliek már egy kisebb összeggel támogatták a nehéz sorsú családot, de ahhoz, hogy talpra álljanak, és a lakhatásuk is megoldódjon, további adományokra lesz szükségük.

Aki támogatná a családot, hívja az édesapát a +36/ 30/ 545-61-48-as telefonszámon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.