Ráomlott a pince három munkásra Miskolcon

Forrás: MTI/Mti Fotószerkesztőség/Vajda János -
omlás pince Miskolc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Munkálatok végzése közben ráomlott egy pince három munkásra szerda reggel Miskolcon, a férfiak nem adnak életjelet magukról, mentésük folyamatban van - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

A közlemény szerint a férfiak felújítási munkálatokat végeztek a pincében, amikor annak mennyezete beszakadt és maga alá temette a munkásokat. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársai a területet lezárták.

Miskolc, 2022. augusztus 31. Lezárt utszakasz Miskolcon a Selmeci utcában, ahol felújítási munkálatok végzése közben ráomlott egy pince három munkásra 2022. augusztus 31-én. A pince mennyezete beszakadt és maga alá temette a munkásokat. Az életjelet nem adó férfiak mentéséhez az omlásveszély miatt speciális intézkedésekre van szükség, ezeket most szervezik. MTI/Vajda János Forrás: MTI/Mti Fotószerkesztőség/Vajda János

Az életjelet nem adó férfiak mentéséhez az omlásveszély miatt speciális intézkedésekre van szükség.
A megyei főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.