Rubint Rellát nem szereti a kutyája: szellem állhat a dolog hátterében

Forrás: instagram.com/rellarubint -
kutya viselkedés szellem Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rella kutyájáról osztott meg Instagram-oldalán egy történetet: az eb valamiért elkezdett félni tőle.

Rubint Rella - aki két gyereket tervez férjével - furcsa jelenségről számolt be az Instagram-oldalán. Imádott kutyájának viselkedése ugyanis megváltozott, amit az inluenszer nem tud hová tenni. Az eb elkezdett félni a gazdájától, ezért Rella kétségbeesésében a rajongóihoz fordult. Elárulta, olyan érzése van, mintha "lenne valaki a házban", vagyis a szellemeknek tulajdonítja a változást.

Rubint Rella aggódik Forrás: instagram.com/rellarubint

A rajongók azt is felvetették, hogy Rella esetleg terhes lehet, de kijelentette, hogy nem az. Viszont némi utánaolvasás után az derült ki számára, hogy a kutya viselkedése megváltozhat, ha a gazda "szellem általi befolyásolás alatt áll". Ezért Rella rendelt füstölőt, és a biztonság kedvéért egy terhességi tesztet is. A helyzet egyelőre azonban nem változott. "Helyzetjelentés: reggel ugyanúgy jött, bújt, nyalogatta a fejem, mint szokta. Később átkattant és pont, mint tegnap, félt tőlem" - írta Rella.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.