Hatan vízbe fulladtak egy családi kiránduláson, mert tilosban fürdőztek

halál India vízesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár tábla tiltja a fürdést az indiai Ramdaha vízesésnél, egyesek időről időre figyelmen kívül hagyják azt. Ez okozta a helyszínen történt legutóbbi tragikus balesetet is.

Egy 15 fős helyi család vasárnap utazott kirándulni a népszerű vízeséshez, s a figyelmeztetés ellenére két nővér, a 14 esztendős Shraddha és a 22 éves Shweta egy közös szelfi kedvéért a vízbe lépett. Ekkor történt a baj: a fiatalabb lánynak egy bizonyos ponton nem ért le a lába, s mivel nem tudott úszni, fuldokolni kezdett.

Öt rokon vetette magát utána, ám, mivel ők sem tudtak úszni, rövidesen mindnyájan megfulladtak. A család többi tagja azonnal segítséget hívott; a kiérkező kutatócsoportok nagy erőkkel keresni kezdték a fiatalokat. Csak a 22 éves Sulekha élte túl a tragédiát, őt kritikus állapotban vitték kórházba. Három családtag holttestét még vasárnap este, másik három fiatalét pedig hétfőn reggel találták meg – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.