Dancing with the Stars Berki Mazsi próba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi most nincs könnyű helyzetben. Magánéletének titkai is terítékre kerültek, ráadásul a Dancing with the Stars adására is készülnie kell.

Berki Mazsi nincs könnyű helyzetben, hiszen elvesztette a férjét, és a gyász végetérte előtt drámai titkok derültek ki a házasságáról. Emellett pedig gyakorol a Dancing with the Stars adásaira, amit Kulcsár Edina helyett vállalt el.

Berki Mazsinak nehéz dolga lesz Forrás: Instagram/ berkimazsi

"Úgy gondolom, nagyon nagy a munkabírásom. A jelenlegi élethelyzetemben jó, ha le tudom kötni magam, ha a nap huszonnégy órájában van valami dolgom, tennivalóm, mert addig sem kell gondolkodnom. Fantasztikus dolog a tánc" - mondta Mazsi. "Le vagyunk maradva, nem is kicsit, de a hátrányból előnyt lehet kovácsolni, mi ezen dolgozunk Ferivel. Nagyon sok feladat van, lesz mit tanulni" - tette hozzá a Metropolnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.