Te egy ártatlannak tűnő videót töltesz fel imádott gyermekedről, és közben el sem tudod képzelni, mi mindenre használják egyesek a kicsiről készült posztokat. 

A megdöbbentő jelenségről egy anyuka beszélt a TikTokon, aki több megfigyelést is tett a gyerekekről készült posztokkal kapcsolatban. 

Jessica videójára a Bors talált rá. A nő maga is anya, és egy Wren nevű kislány esetére hívja fel a felhasználók figyelmét.

Bár az említett kislány még csak 3 éves, édesanyja saját profilt hozott neki létre, ahova kedves kis videókat tölt fel a gyermekéről. Amire az anyuka nem számított, hogy rengetegen töltik le saját használatra a videókat, és a felhasználásuk a letöltések természete alapján nem jószándékkal történik. 

"Itt látható egy hároméves kislány haspólóban, amit több mint 45 ezer alkalommal mentettek le. A kis Wren itt egy virslit eszik, ezt 370 ezren mentették le" - mondja Jessica, aki azt is elárulta, hogy az a legtöbben a kislány a kelleténél többet mutató ruháira, és az "uborka" szóra keresnek rá Wrennel kapcsolatban. Emellett a videók alatt több férfi is visszataszító kommenteket fogalmaz meg. 

Jessica, aki maga is anya,a azzal zárja a videót, hogy a mentések és a gusztustalan kommentek is ugyanazoktól az emberektől származnak, akik ki tudja, közben milyen ocsmány dolgot művelnek.

"Védjük meg a gyermekeinket!" - szólítja fel tiktokos szülőtársait az anya.