Károly nem akarta II. Erzsébet halálos ágyánál látni Meghan Markle-t: meg is mondta nekik

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Dominic Lipinski -
halál Károly herceg III. Károly király II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle nem utazott Balmoralba a királynő halálos ágyához. Most kiderült, hogy Károly nem is akarta volna, hogy ott legyen. 

A királyi család tagjai Balmoralba utaztak, amikor kiderült, hogy II. Erzsébet egészségi állapota aggasztó. Az első hírek arról szóltak, hogy Meghan Markle is útra kel Harry herceggel együtt, hogy a királynő mellett legyen, ez pedig hatalmas vitát váltott ki. Harry a Frogmore Cottage-ban tartózkodott éppen, amikor apja felhívta és megkérte arra, ne vigye magával Meghant.

Meghant nem látták szívesen Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Dominic Lipinski

Károly azt mondta Harrynek, hogy nem lenne helyes, ha Meghan Balmoralban tartózkodna egy ilyen mélyen szomorú napon. Rámutatott arra is, hogy Katalin sem megy, mert a létszámot korlátozni kell, és csak a legszűkebb család lehet ott. Károly nagyon világossá tette, hogy Meghan nem szívesen látott vendég - írja a Daily Mail. Harry és Meghan szóvivője mindeközben igyekezett tisztázni a félreértést, és leszögezte, hogy az első megjelent hírekkel ellentétben Meghan nem, csak Harry utazik.

Az persze már egy másik kérdés, hogy vajon a palota reakciója miatt változtattak a tervükön, vagy a kiszivárgott hírek voltak pontatlanok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.