Meghan Markle nem utazott Balmoralba a királynő halálos ágyához. Most kiderült, hogy Károly nem is akarta volna, hogy ott legyen. 

A királyi család tagjai Balmoralba utaztak, amikor kiderült, hogy II. Erzsébet egészségi állapota aggasztó. Az első hírek arról szóltak, hogy Meghan Markle is útra kel Harry herceggel együtt, hogy a királynő mellett legyen, ez pedig hatalmas vitát váltott ki. Harry a Frogmore Cottage-ban tartózkodott éppen, amikor apja felhívta és megkérte arra, ne vigye magával Meghant.

Meghant nem látták szívesenForrás: Getty Images/2019 Getty Images/Dominic Lipinski

Károly azt mondta Harrynek, hogy nem lenne helyes, ha Meghan Balmoralban tartózkodna egy ilyen mélyen szomorú napon. Rámutatott arra is, hogy Katalin sem megy, mert a létszámot korlátozni kell, és csak a legszűkebb család lehet ott. Károly nagyon világossá tette, hogy Meghan nem szívesen látott vendég - írja a Daily Mail. Harry és Meghan szóvivője mindeközben igyekezett tisztázni a félreértést, és leszögezte, hogy az első megjelent hírekkel ellentétben Meghan nem, csak Harry utazik.  

Az persze már egy másik kérdés, hogy vajon a palota reakciója miatt változtattak a tervükön, vagy a kiszivárgott hírek voltak pontatlanok.