Budapesten járt az Álmodozó című török sorozat sztárja: magyar modell esküvőjén volt vendég

Forrás: Instagram/Demet Özdemir -
Demet Özdemir török Budapest török sorozat Álmodozó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokkal azután, hogy egykori kollégája is itt járt a magyar fővárosban, a csinos török színésznő is hazánkba látogatott.

Az Álmodozó című török sorozat szívtipró főhősét Can Yaman alakította. A török színész ideje jelentős részét Olaszországban tölti, augusztus végén azonban Magyarországon forgatta vadonatúj produkcióját. Alig pár héttel később, szeptember első hetében egykori kollégája, az Álmodozó másik főszereplőjét alakító színésznő, Demet Özdemir is Budapestre érkezett.

Demet Özdemir Forrás: Instagram/Demet Özdemir

Özdemirt a magyar közönség olyan sorozatokban láthatta mint a Szerelemben, háborúban, a Házasságért örökség és a Szerelem sokadik látásra. A színésznő Yamannal ellentétben nem munka, hanem egy barátjának esküvője miatt érkezett a fővárosba. Demet ugyanis hivatalos volt a magyar modell, Petruska Milán és Arya Petruska esküvőjére. A ceremóniára a budapesti Ádám Villában került sor – derült ki a résztvevők Insta-posztjaiból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.