Pszichológus segít Csutinak: egyedül már nem tudott megküzdeni a múltjával

Forrás: Instagram -
pszichológus terápia Kulcsár Edina Szabó András Csuti Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakot él át az ismert influenszer és üzletember. Szabó András, vagy ahogy ma mindenki hívja őt, Csuti. Mindaddig nem tud új életet kezdeni, amíg nem zárja le a múltat. Ehhez pedig szakember segítségére van szüksége.

Az év első hónapjai Kulcsár Edina és Csuti válásától voltak hangosak, majd ezt követően megjelent az egykori szépségkirálynő saját dala, melyben házasságáról vallott. A szakítás után nem sok idő telt el, máris kiderült, hogy Edinára a fiatal rapper, G.w.M oldalán rátalált a szerelem. De Csuti sem maradt szingli és ő is párra lelt, de amilyen szépen indult, olyan hamar véget is ért a kapcsolata.

A nyár végén pedig bombaként robbant a hír, hogy Kulcsár Edina és kedvese, Márk babát várnak, aki akár Csuti nevére is kerülhet. Ennek az oka, hogy papíron még nem mondták ki a válást, és a törvények szerint a férj családnevét kell viselnie a születendő gyermenek. Ezt azonban érthető módon egyikük sem szeretné, a válást viszont lapinformációk szerint a közösen felvett hitel nehezítheti.

Forrás: Instagram

Csuti az elmúlt hónapok nehézségeivel sokáig egymaga próbált megküzdeni, de nem járt sikerrel, és a szakítása, valamint Edina terhessége komoly elhatározásra sarkallta: felkeresett egy szakembert.

– mesélte a Blikknek az üzletember, aki eddig még csak kétszer járt a pszichológusnál, de már érzi a változást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.