Kiderült, Csuti nevét viseli-e majd Edina és G.w.M közös gyermeke

https://www.instagram.com/csut.i -
terhesség válás G.w.M Kulcsár Edina családnév Szabó András Csuti Csuti Varga Márk várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hete bombaként robbant a hír, hogy Kulcsár Edina, akit ősszel a Dancing with the Stars című showműsorban láthattunk volna táncolni, visszamondta a szereplést, ugyanis babát vár. A várandósság meglepte az egykori szépségkirálynőt és párját, Varga Márk rappert is.

Edinának előző kapcsolatából már született két gyermeke, új párjával, G.w.M-mel azonban egyelőre nem terveztek közös babát: erre utal, hogy a modell fogamzásgátlót szedett. A tabletta ellenére mégis teherbe esett, mint mondja "ez a baba nagyon jönni szeretett volna, mi pedig leírhatatlanul boldogok vagyunk, hogy végülis így alakult. Ő egy igazi szerelemgyerek".

A hirtelen jött terhesség meglephette Edina egykori párját, Szabó András Csutit is, akivel papíron még mindig házastársak. Ez pedig bonyolultabbá teszi a dolgokat, mint elsőre gondolnánk, ugyanis a gyermek automatikusan a házastárs családnevét kapná, még akkor is, ha nem a férj a vér szerinti apa. Ezt azonban egyikük sem szeretné.

https://www.instagram.com/csut.i

– nyilatkozta Csuti a hot! magazinnak. A lapnak egy neve elhallgatását kérő ismerős azt mesélte, hogy már csak a formaságok vannak hátra, ugyanis Edina és férje a vagyonelosztásról és az anyagiakról már megegyeztek.

– mondta még a hot!-nak Csuti, aki nehéz napokat él át, ugyanis nemrég szakított barátnőjével, Ginával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.