Három gyerek holttestére bukkantak a rendőrök - az anyát gyanúsítják a meggyilkolásukkal

holttest gyerekgyilkosság Coney Island anya New York tengerpart gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Coney Island-i tengerparton rendőrök találtak rá a három kisgyerek holttestére. A 7 éves kisfiú, 4 éves kislány és a 3 hónapos baba haláláért az anyjukat okolják.

Kenneth Corey, a New York-i rendőrség osztályvezetője elmondta, hogy éjjel 1 óra 40 perc körül történt, amikor egy hozzátartozó felhívta a 911-et, és azt mondta: aggódik amiatt, hogy az anyjuk bántani fogja a gyerekeket.

A holttestekre 4 óra 42 perckor, 90 perccel a keresés megkezdése után leltek rá a rendőrök. A gyerekek 30 éves édesanyját részegen, mezítláb és kommunikációra képtelen állapotban találták meg a holttestektől kb. 3 kilométerre, a Coney Island-i tengerparti sétányon. Az ügyön dolgozó egyik nyomozó az ABC Newsnak azt mondta, hogy az anya "majdnem katatón állapotban volt", amikor a rendőrség hétfő reggel megpróbált beszélni vele.

A nyomozók azt vizsgálják, hogy a szülés utáni depresszió szerepet játszott-e a háromszoros gyilkosságban.

A rendőrség szerint a gyilkosságok előre megfontolt szándékkal történhettek. "A legjobb, amit most elmondhatunk, hogy az anya és gyerekeinek múltjában nincs jele a bántalmazásnak és a gyerekek elhanyagolásának" - mondta el a nyomozó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.