"Syával" reagált a "Hy-ra" G.w.M: a rapper sem hagyta szó nélkül helyesírási bakiját

Forrás: G.w.M/Instagram -
helyesírási hiba helyesírás G.w.M Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban azért támadták a kommentelők Kulcsár Edina szerelmét és születendő gyermekének apját, a fiatal rapper G.w.M-et, mert helyesírási hiba szerepel a magára tetováltatott idézetben. Pár napja viszont egy angol nyelvű szöveg verte ki sokaknál a biztosítékot.

Varga Márk, vagy művésznevén G.w.M az Instagram-történetében osztott meg egy fotót, melyre több ikont és emojit, valamint egy szöveget is rakott. Ez utóbbi volt az, ami miatt a kommentelők pellengérre állították, ugyanis a rapper pontos "i" helyett "y"-nal írta az angol "hi", azaz "szia" szócskát. A kritikus és negatív vélemények pedig visszajutottak G.w.M fülébe.

G.w.M Forrás: G.w.M/Instagram

A rapper nem hagyta szó nélkül a kritikát, és a Ripost vette észre, hogy Márk azt állítja, szándékosan, viccből cserélte ki a betűket, mint amikor valaki a "szia" helyett "syát" ír, és meglepte, hogy ebből a kis bakiból egyáltalán cikkek születtek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.