Ahogy arról mi is beszámoltunk, kis híján megölte saját 6 éves lányát egy apostagi nő. Fannit jelenleg gépek tartják életben.

Az apostagi H. családot problémák sokasága érte az utóbbi időben. Judit édesanyja két éve halt meg daganatos megbetegedésben, testvére, Eszter pedig nem sokkal korábban lett öngyilkos. Judit édesapja, József egykor a paksi erőműnél dolgozott, Judit angol szakon szerzett tanári diplomát. Az édesanya sokáig dolgozott tanárként, de mivel sok probléma volt vele, idővel elbocsátották. Ezután takarítóként vállalt munkát, kislányával és az édesapjával élt együtt. A szomszédok sokszor látták a teraszon sörözni és cigarettázni, azt mondják, hogy idővel a röviditalra is rászokott.

A kislányt gépek tartják életbenForrás: Shutterstock


Judit kedd hajnalban váratlanul  az alvó gyerekére támadt késsel a kezében. A mentőket az anya párja értesítette, a kislány lélegeztetőgépen van. Judit édesapja szerint a lánya súlyos beteg, más magyarázat nem lehet a tettére.

Az asszonyt a rendőrök őrizetbe vették és emberölés bűntettének kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az ügyészség szerint a letartóztatása azért indokolt, mert félő, hogy elszökne, és szabadlábon újabb bűncselekményt követne el. Az ügyészség indítványozta a nő IMEI-ben (vagyis Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben) történő megfigyelését. Judit büntethetőségét az orvosszakértői vizsgálat fogja megállapítani.