A 31 éves asszony rettegett attól, hogy a válást követően a bíróság a férjének ítéli a gyerekeket, ezért még a tárgyalás előtt végzett magával.

Öngyilkos lett a négygyermekes édesanya, Kelly Higgins, miután a férje bejelentette, beleszeretett az egyik kolléganőjébe, és ezért el szeretne válni tőle.

A nő rettegett attól, hogy a válás után elveszítheti a gyermekeit, ezért még a tárgyalás előtt  gyógyszerekkel megölte magát – írja a Daily Star.

Kelly 18 éves volt, amikor megismerkedett a férjével, Williammel; az első gyerekük 2010-ben született – azonban a pici koraszülött volt, és néhány nap után a kórházban elhunyt.

Borzalmas! Öngyilkos lett egy négygyermekes édesanyaForrás: Shutterstock

A nő ezek után depresszióssá vált és szorongani kezdett, azonban később javult az állapota, amikor sorra megszületett négy gyermekük, és közben össze is házasodtak Williammel.

A férfi 2021 decemberében jelentette be, hogy válni szeretne, mert szerelmes lett, majd elköltözött a szüleihez, leszögezve azt, hogy váltott felügyeletet szeretne kiharcolni a bíróságnál.

Az anyuka néhány héttel később ölte meg magát, miután megírta búcsúlevelét, amelyben arra kérte a férjét, hogy mondja el a gyerekeinek, hogy annyira szerette őket, hogy sosem tudott volna nélkülük élni.