részvétnyilvánítás köszönet részvét üzenet III. Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél héttel ezelőtt, szeptember 8-án hunyt el II. Erzsébet. A helyét a trónon fia, Károly vette át, aki harmadik lett ezen a néven. Az új brit uralkodó és családja készül a mai temetésre, de előtte még üzenetet küldött az alattvalóknak, és a világ minden tájára.

III. Károlyt és feleségét, Kamilla királynét mélyen megérintette az a sok részvétnyilvánítás és támogatás, amit személyesen kaptak a britektől és a világ minden tájáról. A temetés előtt pedig szerette volna megköszönni mindenkinek, aki osztozik velük a gyászban, hogy ebben a nehéz időszakban gondolnak rá és a családjára.

Forrás: MTI/EPA/Tolga Akmen

– kezdte üzenetét a brit király.

"Miközben mindannyian az utolsó búcsúztatásra készülünk, egyszerűen meg akartam ragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak mindazoknak, akik ilyen támaszt és vigasztalást nyújtottak családomnak és nekem ebben a gyász idején."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.