Megmentették a mentősök a motoros életét, aki ezután pénzt követelt tőlük

Fotó: Csudai Sándor -
mentő Országos Mentőszolgálat kártérítés panasz motoros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Országos Mentőszolgálat megmentette egy balesetet szenvedett motoros életét, aki köszönet helyet elkezdett kártérítést követelni tőlük.

Az Országos Mentőszolgálat a Facebookon számolt be a megdöbbentő esetről. A balesetet szenvedett motoros felháborodott hangnemben írt levelet azoknak, akik megmentették az életét.

"Felháborodott levelet írt a mentőknek az a 30 év körüli motoros, akit néhány hete ért közúti baleset Pest megyében. Súlyos sérüléseket szenvedett, bajtársaink pedig levágták az eszméletlen motoros ruházatát, hogy meg tudják kezdeni az ellátását. A férfi ennek költségét követeli most az életmentőktől, ami több százezer forint. Bajtársaink megpróbálták elmagyarázni a ruházat eltávolításának szükségességét és azt javasolták az egykori sérültnek, hogy forduljon a balesetet okozó fél biztosítójához, hiszen nem a mentők feladata megtéríteni a baleset miatti közvetett károkat. Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!" - írták a közösségi oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.