Ilyen időre számíts, ha hétvégén szabadtéri programot szervezel

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
eső időjárás szeptember
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton még nem lesz eső, aztán újabb csapadék jöhet. 

Szombat

Nyugat, délnyugat felől egyre több és vastagabb fátyolfelhő érkezik, de ezekből csapadék sehol sem alakul ki. A délnyugati szél több helyen megélénkül, néhol meg is erősödik. 17 és 22 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap

Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Késő délutánig csak elszórtan, késő délutántól egyre több helyen lehet eső, zápor. Élénk marad a déli szél. 19 fok körüli értékeket mérhetünk.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Hétfő

A nap első felében a borult égből sokfelé várható kiadós eső, zápor. Néhol zivatar is kialakulhat. Délután már lehetnek szakadozások a felhőzetben, de még ekkor is kialakulnak záporesők. A délnyugati légmozgás élénk marad. Marad a 19 fok körüli maximum.

Kedd

Folytatódik a borongós idő többfelé újabb csapadékkal. Északnyugatira fordul és megerősödik az északnyugati szél. Délután 15-20 fok valószínű.

Szerda

Változóan felhős időre van kilátás, átmenetileg kevesebb helyen fordul elő eső, zápor. Reggel 6, délután 16 fok körül alakulhat a hőmérséklet - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.