Durván kiosztotta felesége Lofti Begit: kamerák előtt mesélt a házasságukról

Forrás: RTLKLUB -
házasság Nyerő páros Lotfi Begi Lotfi-Schadi Réka házimunka Schadi Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten elstartolt a Nyerő Páros vadonatúj évada, melyből máris kiesett két páros. Az egyikük, Détár Enikő és szerelme sérülés miatt volt kénytelen feladni a versenyt, míg Madár Veronikát és férjét a többiek kiszavazták a villából.

A többiek nemcsak egymással, hanem saját párjukkal is vívják a harcot. A népszerű lemezlovas, Lofti Begi, aki a napokban azzal került a címlapokra, hogy az alkoholt letéve közel húsz kilótól szabadult meg, feleségével egyfajta párterápiának tekintik a műsort. A kamerák előtt nem félnek beszélni érzéseikről, és arról, hogy min is csúszhatott el a kapcsolatuk.

Lofti Begi és Schadi Réka Forrás: RTL Klub

Schadi Réka az egyik feladat után ült le beszélgetni a szintén a műsorban szereplő Hódi Pamelával és férjével, Tóth Bencével, és nekik öntötte ki a szívét. A nő szerint Begitől nem kap semmilyen elismerést vagy kedves szót, pedig mindent ő csinál odahaza. Sőt, a férje azt is a szemére vetette, hogy csak tartja a markát – hallható az rtl.hu videójában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.