Nyerő páros Young G Mészáros Norina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel Détár Enikő és párja, Péter egészségügyi okokból már az első nap otthagyták a Nyerő Páros forgatását, új páros érkezett a műsorba: Young G és Mészáros Norina. Elmondták, két napjuk volt felkészülni a játékra.

"Épp reggeli közben telefonáltak a műsor szerkesztői a lehetőséggel. Nagyon sokkolt, kértem három óra gondolkodási időt. Norinával gyorsan elkezdtünk azon agyalni, hogy hova tudjuk tenni a gyerekeket arra az időre, de szerencsére a mamák és a párom keresztanyukája vállalták őket. Egy máltai nyaralást is le kellett mondanunk, de végül mindent megoldottunk. Összesen két napunk volt arra, hogy mindent elintézzünk. Annyira nagy rohanásban voltunk, hogy csak az odafelé úton jutott időnk átbeszélni a közös dolgainkat a játékokra" - mesélte a Blikknek Béci.

Forrás: Young G

"Pont a beköltözésünk után kezdtek kiéleződni a konfliktusok. Mi azonban igyekeztünk ezzel nem foglalkozni, csak arra koncentráltunk, hogy hamar felvegyük a ritmust és jól tudjunk teljesíteni. Az egyetlen nehézséget a gyerekek hiánya okozta" - nyilatkozta.

A műsornak már megvan az első kieső párja is: Madár Veronika és landor Richárd szavazat nélkül távoztak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.