Ők estek ki másodjára a Nyerő párosból: "Mindenáron helyre kell hoznunk a házasságunkat"

Forrás: RTL Klub -
Nyerő páros Lotfi Begi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madár Veráék után Lotfi Beginek és feleségnek, Rékának ért véget a Nyerő páros. A zenész azt állítja, ez a rövid, bent töltött idő is jó hatással volt a válságba került házasságukra. 

"Annyira nem bánom, hogy számunkra véget ért a játék. Nagyon élveztük a feladatokat és a többi pár társaságát, de egyre jobban kezdtek kiéleződni a versenyzők közötti ellentétek. Ezek a helyzetek pedig Rékát nagyon megviselik, a Bécivel való szóváltás után is elpityeredett. Tudtam, hogy ennél csak durvább feszültségek lesznek, és ezt az ő lelke nagyon nehezen bírná" - nyilatkozta Blikknek Begi és hozzátette, az nagyon jó volt, hogy bent sokat tudtak figyelni egymásra a feleségével.

Forrás: RTL Klub

"Jót tett nekünk, hogy egy kicsit a gyerekek nélkül tudtunk lenni. Segített a játék abban, hogy javítsunk a kapcsolatunkon, ami napról napra jobb. Bármennyire is mélyponton voltunk, nálunk sosem volt opció a válás. Azt valljuk, mindenáron helyre kell hoznunk a házasságunkat, hiszen szeretjük egymást, és a három gyermekünket is együtt akarjuk felnevelni" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.