"Úgy érzem, hogy kifelé tartok a mély vízből" - megszólalt Shane Tusup

Forrás: shanetusup/Instagram -
magánélet Shane Tusup szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup kapott hideget-meleget az elmúlt időszakban, de ő úgy döntött, hogy nem szólal meg, mostanáig. 

Shane Tusup Hosszú Katinkával való szakítása sem volt visszhangmentes, de utána újabb nagy szerelem érkezett az életébe: Szabó Zsófi. A gyors eljegyzés után azonban hirtelen szakítás következett, arról pedig egyikük sem beszélt, mi vezetett az eljegyzés felbontásához. Shane sok kritikát kapott, de ez sem vette el a kedvét attól, hogy Magyarországon dolgozzon tovább.

Shane Tusup nem beszél a magánéletéről Forrás: shanetusup/Instagram

"Bármit is csinálsz, a kritikák elkerülhetetlenek. Éppen ezért igyekszem nem beszélni a magánéletemről sem. Azt az utat választottam, hogy - az úriemberek kifinomult módján - nem szólalok meg, hanem az ügyvédekre és a körülöttem lévő szakemberekre bízom az ilyen ügyek intézését. Egy komoly szakmai csapat áll mögöttem, aszerint nyilatkozom én is" - árulta el a Hot! Magazinnak Shane, aki úgy érzi, kifelé tart a vízből. "Úgy érzem, hogy kifelé tartok a mély vízből. Mindenkinek van olyan időszak az életében, amikor le kell mennie a medence aljáig, hogy majd megújulva a felszínre törhessen. A gond akkor van, ha túlságosan sok időt vagyunk lent - az már a mi hibánk. Magunktól kell rájönnünk a megoldásra, kihúznunk magunkat a mélyből, és saját magunk új verziójában kell visszatérnünk. Ami engem illet, szeretnék túlnőni az úszóedző szerepén, hogy mint üzleti szakember szerepeljek a jövőben. Többszörös szerepben szeretnék jelen lenni a nyilvánosság előtt, nemcsak, mint sportszakember, hanm részt venni különböző eseményeken és az üzleti életben" - árulta el Shane.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.