Young G Béci kiborult: "A cél az volt, hogy a feleségembe belevájjanak egy kicsit..."

Forrás: Instagram/Mészáros Norina -
Norina támadás Young G Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Young G felesége, Norina kap hideget-meleget a közösségi oldalakon, de elsősorban a kinézetét ért kritikák miatt akadt ki a férje.

Norina és Béci érkeztek a Nyerő párosba Détár Enikő és párja helyére, akiknek egészségügyi gondok miatt kellett távozniuk a játékból. A pár szárnyal a versenyekben, de a közösségi oldalak felhasználói találtak kifogásolnivalót bennük, főleg Norinában, akit a külseje miatt bántottak. Ezt pedig Béci nem hagyta szó nélkül, Instagram-sztoriban védte meg feleségét.

Norinát külseje miatt támadják Forrás: Instagram/Mészáros Norina

"Nyilván a cél az volt, hogy a feleségembe belevájjanak egy kicsit... Szerintem tőle gyönyörűbb nőt nem látott a világ! Akárki bármit mond, azért ő január 18-án egy életmentő műtéten ment keresztül, és a teste az úgy reagál, ahogy reagál... A világ legszebb nője, nekem a legszebb a mai napig, és örökre az is fog maradni" - írta Béci. "Akiknek nem tetszik, azoknak azt kívánom, csak félig érezzék meg azt a sok szenvedést, amin ő átment, és utána írjanak ki bármit is..." - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.