Egyre súlyosabb az aszályhelyzet Kaliforniában: a hírességek vízfogyasztását is korlátozzák

Forrás: Getty Images for MTV/ViacomCBS/Jeff Kravitz/Jeff Kravitz -
korlátozás hírességek aszály Los Angeles vízfogyasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az aszály miatt egyre nagyobb veszély fenyegeti Kaliforniát, ami miatt a vízfogyasztás korlátozását is bevezették már. Bár sok híresség nem foglalkozik a rendelettel, akadnak olyanok is, akik a saját otthonukban is korlátozásokat vezettek be.  

A vízi körzeti feljegyzések szerint már több híresség, többek között Kevin Hart humorista, The Game, rapper és a Kourtney Kardashian exe, Scott Disick otthonában is korlátozásokat vezettek be az egyre súlyosbodó aszály miatt.

A lista azonban itt nem ér véget, a Guardian szerint ugyanis a Kim Kardashianhoz, Sylvester Stallonéhoz és Madonnához köthető ingatlanok is felkerültek a vízfogyasztás korlátozására kijelölt címek listájára - szúrta ki a Blikk.

Egyre súlyosabb az aszályhelyzet Kaliforniában: a hírességek vízfogyasztását is korlátozzák Forrás: Getty Images for MTV/ViacomCBS/Jeff Kravitz/Jeff Kravitz

"Nagyon határozott álláspontot képviselünk az egyenlőség kapcsán. Nem számít, ki vagy, mennyi pénzt keresel, mennyire ismert vagy: mindenkit ugyanúgy kezelünk" – mondta Mike McNutt, a Las Virgenes vízi körzet szóvivője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.