Szomorú hír a rajongóknak: elhalasztja budapesti koncertjét Justin Bieber

Justin Bieber koncert halasztás Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról már szeptemberben mi is írtunk, egészségügyi állapota miatt lerövidítette Justice című világkörüli koncertturnéját. Most pedig kiderült, hogy későbbre tolja budapesti fellépését is, amely a jövő március 11-én lett volna a Papp László Budapest Sportarénában.

Bieber idén júniusban állt a nyilvánosság elé azzal a hírrel, hogy Ramsay Hunt-szindrómában szenved, ami miatt egy időre arca egy része megbénult, ezért észak-amerikai turnéját sem tudta befejezni. A

lábadozás és pihenés után azonban orvosaival, hozzátartozóival és csapatával konzultálva július végén Európában folytatta a fellépéseit. Augusztusban a budapesti Sziget-fesztiválon is énekelt.

Szomorú hír a rajongóknak: elhalasztja budapesti koncertjét Justin Bieber Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Kevin C. Cox

Hat alkalommal állt színpadra, de mint írta, nagy ára volt. Annak érdekében, hogy rendbejöjjön az egészsége, úgy döntött, hogy elhalasztja a koncertjeit, beleértve a jövő márciusi budapesti fellépését is.

Az új időpontról későbbre ígértek tájékoztatást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.