Családi drogbizniszt számoltak fel Mosonmagyaróváron

Forrás: https://www.hazipatika.com/psziche/fuggosegek/cikkek/meddig_maradnak_a_szervezetben_a_drogok/20160205104917 -
családi vállalkozás Mosonmagyaróvár kábítószer-kereskedelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Részben családi alapon működő, kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó bűnözői csoportot fogtak el a rendőrök a napokban Mosonmagyaróváron és környékén - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon hétfőn.

A közlemény szerint a mosonmagyaróvári nyomozók több évig térképezték fel a drogkereskedelemből élő csoport tevékenységét.

Megállapították, hogy Mosonmagyaróváron és környékén huzamosabb ideje kábítószert terjeszt egy 47 éves rábatamási férfi, 24 éves élettársa és a férfi 26 éves lánya. Ezen felül azonosították a hozzájuk köthető, szintén kábítószerrel kapcsolatba hozható embereket.

Október 7-én Mosonmagyaróváron, Halásziban és Rábatamásiban - öt helyszínen - elfogták az apát, a lányát, a férfi élettársát, valamint további öt embert.

Családi drogbizniszt számoltak fel Mosonmagyaróváron Forrás: https://www.hazipatika.com/psziche/fuggosegek/cikkek/meddig_maradnak_a_szervezetben_a_drogok/20160205104917

A család tagjait kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként kihallgatták, kettejüket őrizetbe vették, és indítványozták letartóztatásukat.

A további öt embert kábítószer birtoklás vétsége miatt hallgatták ki.

A csoportnál tartott kutatások során többféle kábítószert, a drog kiméréséhez és fogyasztásához szükséges eszközöket, nagy mennyiségű készpénzt és egy gépjárművet foglaltak le a nyomozók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.