Ördög Nóra és Stohl András is visszatér az RTL képernyőjére

Forrás: TV2 -
Stohl András Ördög Nóra RTL Klub születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
25 évvel ezelőtt indult az RTL magyarországi története. Egy két részes, exkluzív sorozatban, igazi tévés legendákkal emlékezik a csatorna az elmúlt negyed századra. Jelenlegi és egykori képernyős sztárok avatnak be régi kulisszatitkokba.

A különleges adásokban együtt nosztalgiázhatnak a nézők többek között Erős Antóniával, Szellő Istvánnal, Barabás Évivel, Sebestyén Balázzsal, Istenes Bencével, Liluval, Friderikusz Sándorral, és olyan korábbi RTL-es arcokkal, mint Batiz Andrással vagy a tv2-nél dolgozó Ördög Nórával és Stohl Andrással, de ott lesz Jáksó László, Erdélyi Mónika, Kovács „Kokó" István, és korábbi sorozatok szereplői is, mint például Fodor Zsóka és Gálvölgyi János. Ott lesznek az X-Faktor egykori és jelenlegi mentorai is.

Ördög Nóra és Stohl András visszatér az RTL képernyőjére Forrás: TV2

Az RTL Sztori – 25 év 2 részben, október 23-án és október 30-án, 20:30-kor az RTL műsorán.

Nemrégiben a TV2 születésnapi adásáról is írtunk, a tévés főszezont egy nagyszabású show-val indították. A stúdióműsor házigazdája Tilla volt, műsorvezetőtársa pedig Jakupcsek Gabriella.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.