Két nappal a szülés előtt tudta meg, hogy várandós: egy egészséges kisfiúnak adott életet

Forrás: -- -
koraszülött terhesség szülés várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves Peyton Stover azt hitte, a kimerülés miatt van rosszul, majd alig két nappal később életet adott egy kisfiúnak.

A tanárnőként dolgozó Peyton megdöbbentő történetéről a Mirror adott hírt. A 23 éves nő azért fordult orvoshoz, mert a lábai elkezdtek bedagadni. Ekkor derült ki, hogy várandós, amit két teszt és az ultrahang is egyértelműen bizonyított.

A nő veséje és mája nem működött megfelelően, és a szakértőknek ezért azonnali lépéseket tenniük a magzat és a kismama védelme érdekében. Peyton párja azt nyilatkozta, a nőt bent tartották, és még aznap éjjel meg is született gyermekük.

Ha Peyton nem fordul orvoshoz, a magas vérnyomás miatt nagy valószínűséggel nem vészelte volna át a hétvégét, de szerencsére a történet boldog véget ért, ugyanis egy 1,8 kilogrammos kisfiú született, akit Kashnek neveztek el.

Forrás: --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.