Börtönből üzent "kedves barátja" a pedofilbotrányba keveredett András hercegnek

Forrás: AFP -
Ghislaine Maxwell börtön Jeffrey Epstein pedofilbotrány András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas visszhangot keltett tavaly a néhai brit királynő, II. Erzsébet fiának a botránya. András herceg ugyanis belekeveredett a hírhedt szexuális ragadozó, Jeffrey Epstein ügyébe.

András herceg neve akkor került ismét elő, amikor a Jeffrey Epsteint feljelentő nők egyike, bizonyos Virginia Giuffre szexuális visszaélés miatt indított pert ellene, azt állítva, hogy a férfi megerőszakolta őt. A jogi procedúra azonban váratlan véget ért, ugyanis a felek peren kívül megegyeztek, ám az ügy részleteit nem hozták nyilvánosságra.

Andrást már korábban is hírbe hozták Epsteinnel, ugyanis azt állították róla, hogy közeli üzleti és baráti viszonyt ápolt a börtönben elhunyt amerikai pénzemberrel, aki fiatalkorú lányok sérelmére követett el szexuális visszaélést. Epstein bűntársa, Ghislaine Maxwell jelenleg is börtönbüntetését tölti, és egy vele készült exkluzív interjúban üzent András hercegnek.

András herceg, Virginia Giuffre ls Ghislaine Maxwell 2001-ben Forrás: AFP

A nő tíz éven át toborzott és közvetített fiatal lányokat Epsteinnel, hogy a nemzetközi elit kedvére tegyenek, hogy azok kielégíthessék legvadabb álmaikat.

Maxwell börtöncellájából adott interjút, és kifejtette, nagyon sajnálja mindazt, ami "kedves barátjával", András herceggel történt. A herceg ügyvédei azt állítják, sosem volt közeli kapcsolat Ghislaine és András között, ezt pedig szomorúan vette tudomásul a nő.

– idézi a Sun interjúját a Guardian.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.