Harry elképesztően cuki dolgot árult el kislányáról, Lilibetről

Forrás: Chris Jackson/Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson -
cukiság királyi család beszéd Meghan Markle kislány Lilibet Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén júniusban ünnepelte első születésnapját Harry és Meghan kislánya. A csöppség rohamtempóban fejlődik, és édesapja most büszkén ecsetelte, hamarosan mire lesz képes a gyermeke.

Harry herceg az eredeti tervek szerint szeptemberben személyesen találkozott volna a súlyos egészségügyi problémákkal küzdő Henryvel, aki elnyerte a WellChild szervezet díját. Ez az az alapítvány, melynek a herceg tizenöt éve a lelkes és hű támogatója. Mivel a szeptemberi találkozó a királynő halála miatt meghiúsult, a napokban egy videóhívás során pótolták a beszélgetést.

A kis Henry a beszélgetés egy pontján megkérdezte a herceget, hogy vannak a gyermekei, Harry pedig büszkén ecsetelte, hogyan teljesít kisfia és kislánya.

– idézte Harryt a Blikk a Mirror cikke nyomán.

Harry és Meghan kislánya a Lilibet Diána nevet viseli, ezzel egyszerre kívántak tisztelegni II. Erzsébet és Diána hercegné előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.