Holtan találták a népszerű rádióst, akit barátnőjével együtt, péntek délután raboltak el

holtan találták emberrablás dj barátnő rádiós török nyomozás letartóztatás meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton holtan találtak egy essexi erdőben egy férfit, akit a 43 éves DJ Koray Alperginként azonosítottak. A népszerű rádióst azután kezdték el keresni, hogy bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy őt és barátnőjét saját otthonukból elrabolták. A gyilkossággal három embert gyanúsítottak meg, őket letartóztatták. 

A népszerű DJ-t, Koray Alpergint, a londoni Bizim FM állomás tulajdonosát szombaton találta meg az essexi rendőrség Loughton közelében, miután nyomozni kezdtek ő és párja eltűnése miatt. A rádiós barátnőjét azóta megtalálták, ő nem sérült meg. Az üggyel kapcsolatban három férfit gyilkosság gyanújával letartóztattak.

A helyi rendőrfőkapitány arra kéri a lakosságot, bármi gyanúsat észleltek az emberrablás napján, jelentkezzenek a rendőrségen:

„Bárki, aki a térségében tartózkodott október 13-án, csütörtök éjjel, és valami gyanús dolog szemtanúja lehetett, azonnal lépjen kapcsolatba a rendőrséggel. Arra buzdítom az embereket, hogy nézzék meg a biztonsági kameráik vagy a műszerfali kameráik felvételeit – előfordulhat, hogy olyasmit rögzítettek, ami döntő fontosságú lehet a nyomozásunk szempontjából."

A teljes londoni török közösség gyászolja a török származású rádióst. Ismail Karakas, a Turkish Press munkatársa azt mondta:

"A Londoni Török Társaság gyászol! Részvétünket fejezzük ki Tuncay Beykozlunak, Koray gyászoló édesapjának és szeretteinek. Azt kívánjuk, hogy Isten irgalmazzon a néhai DJ Koraynak, aki fiatalon elhagyott bennünket. Részvétünk családjának és szeretteinek" - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.