Nagy felháborodást keltett a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik jelenete, melyben Vadon Jani egy helyi kisfiúval beszélgetett, sokak szerint megalázó módon. Kiderült, hogy a hatóság már vizsgálja a műsor kérdéses részét.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, nagy felháborodást keltett a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik jelenete, melyben Balázs és Vadon Jani bemutatták segédjüket, egy 10 éves helyi kisfiút. A gyereknek Jani magyarul tett fel kérdéseket, a kisfiú mindegyikre azt válaszolta, hogy "Sí, senor", vagyis igen, uram. Több kifogásolható kérdés is elhangzott, mint az „Anyád megmondta, hogy én vagyok az apád?", vagy "Tudod, hogy ha mondjuk tíz éven keresztül fánkot fogsz zabálni, mint eddig, akkor 150 kiló leszel 16 éves korodra, ugye?"

Vadon Jani és Sebestyén BalázsForrás: RTL Klub

Jani bocsánatot kért a következő adásban, ám kiderült, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság azóta lakossági bejelentés alapján vizsgálja a történteket. 

"A Hatóság állampolgári bejelentés alapján, hatósági ellenőrzés keretében már vizsgálja a műsorszámot. A hatósági ellenőrzés jelenleg folyamatban van, amennyiben ennek eredményeként jogsértés merül fel, a Médiatanács eljárást indít és dönt az alkalmazandó jogkövetkezményről" - írta a Blikknek az NMHH.