Celeb vagyok, ments ki innen! Vadon János RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa jelenetek zajlottak le a Celeb vagyok, ments ki innen! tegnap esti adásában, amikor Sebestyén Balázs és Vadon Jani a levélhordó kisfiúval viccelődött. Sokak szerint a műsorvezetők ezúttal túl messzire mentek...

Hétfő este indult el a Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évada. Öt év kihagyás után újra Sebestyén Balázs és Vadon Jani a műsorvezetők, és ahogy azt már megszokhattuk tőlük, most is azon vannak, hogy megleckéztessék a szereplőket.

A tegnapi adásban Balázs és Jani bemutatták a műsor új szereplőjét, a levélhordó kisfiút, Pedrítót ( vagy Pákítót) Vadon és a kisfiú között később furcsa jelenet játszódott le, sokak szerint cseppet sem volt vicces a köztük lezajló párbeszéd, ami a következő volt:

- Jani: "Pedrito, figyelsz rám?"

- Pedrito: „Sí Senor!" (Igen, uram!)

- Jani: „Balázs egy senki, ugye?"

- Pedrito: „Sí Senor!"

- Jani: "Jól van akkor"- Pedrito: „Sí Senor!"

- Jani: „Anyád megmondta, hogy én vagyok az apád?"

- Pedrito: „Sí Senor!"

- Jani: „És hogy a többieké is?"

- Pedrito: „Sí Senor!"

- Jani: „Szereted még mindig a Chokitót?"

- Pedrito: „Sí Senor!"

- Jani: Tudod, hogy ha mondjuk tíz éven keresztül fánkot fogsz zabálni, mint eddig, akkor 150 kiló leszel 16 éves korodra, ugye?

- Pedrito: „Sí Senor!"

- Jani: „Tudod, hogy a tequila öl, butít és nyomorba dönt, ugye?"

- Pedrito: „Sí Senor!"

- Jani: Jól van akkor.

Forrás: Instagram

A Blikk által idézett beszélgetést Sebestyén Balázs és Vadon Jani nagyon viccesnek találták, hiszen a fiúcska nem értett egyetlen szót sem abból, amit kérdeztek tőle. Bár ezt a jelenetet a műsor készítői egyértelmű gegnek szánták, sokak szerint túlmentek egy határon, és megalázták a gyermeket a kérdéseikkel, és azzal, hogy hangosan nevettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.