Szakértő állítja: hamarosan fény derül a földönkívüliek létezésével kapcsolatos titkokra

titok ufó szakértő létezés földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szakértő szerint hamarosan fény derülhet a földönkívüliekkel kapcsolatos titkok és projektek részleteire.

A szakértő szerint már nem kell sokat várni arra, hogy az amerikai kormány tiszta vizet öntsön a pohárba, és végre kitálaljon az ufókkal kapcsolatban. Állítólag a sokakat foglalkoztató rejtélyről a Kongresszus előtt fogják lerántani a leplet, méghozzá akkor, amikor beiktatják a nemzetvédelmi felhatalmazásról szóló törvényt -írja a Ripost.

A törvény biztosítani fogja az informátorok személyazonosságának védelmét, és úgy tudni, akadnak, akik jelentős mennyiségű információval rendelkeznek a titkos UAP visszaszerzési és visszafejlesztési programokkal kapcsolatban, amelyeket állítólag maga a Kongresszus is ellenőrzött.

„Ami az ufók rejtélyét illeti, az Ezüstgolyó jön" – fogalmazott rejtélyesen Jeremy Corbell szakértő a The Sunnak.

„Abban a pillanatban, amikor a nyilvánosság megérti, hogy nemcsak hogy megszereztünk - egy nem emberi intelligencia által gyártott - űrhajókat, hanem azt is, hogy évtizedek óta próbáljuk visszafejteni ezt a technológiát... Pandora szelencéje végre kinyílik" - folytatta Jeremy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.