Földönkívüliek rabolták el a férfit: megdöbbentő, amit vele történt

Forrás: Photononstop via AFP -
repülő csészealj űrlény Travis Walton ufó földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az alábbi történetet azoknak a figyelmébe ajánljuk, akik hisznek a földönkívüliekben, Travis Watson ugyanis azt állítja, elrabolták az űrlények...

Kár lenne vitatkozni azon, léteznek-e földönkívüliek, ugyanis ahány ember, annyi felfogás. Rengeteg ufó-észlelésről szóló cikk és videó kering az interneten, ám akadnak olyan "szerencsések", akik életük során közelebbről is találkoztak idegenekkel.

Az egyik legismertebb történet Travis Walton nevéhez fűződik, akit állítólag 1975. november 5-én raboltak el az ufók, és csak több, mint öt nap után került elő. A férfi annak idején a beszámolójával szó szerint sokkolta a világot, hiszen ehhez hasonlót akkoriban még senki nem hallott.

A férfi éppen favágóként dolgozott, mikor a csapattal együtt hazaindultak sötétedéskor. Hirtelen egy furcsa fényre lettek figyelmesek, ami a fák mögül szűrődött ki, majd egy tisztáshoz érve meglátták, hogy egy „repülő csészealjból" jön. A férfi kiszállt a kocsiból, elindult az objektum felé, és amikor hirtelen egy fénycsóva irányult rá, és elveszítette az eszméletét. Állítása szerint ekkor felemelkedett a teste, a kollégái pedig ijedtükben elhajtottak. Öt nappal később az út mellett találták meg Travist, aki elmesélte, mire emlékszik.

A férfi állítólag egy kórház-szerű szobában ébredt, ahol három apró, kopasz lény vizsgálgatta őt. Megpróbált harcolni velük, de jött egy sisakos ember, aki elvezette őt egy szobába, ahol három másik ember egy átlátszó maszkot húzott rá – ekkor ismét elájult, a következő kép pedig már az volt, mikor az út mellett találta magát -írja a Promotions.

Forrás: Photononstop via AFP

Bár nincs egyetértés abban, vajon igazat mondott-e Walton, a hazugságvizsgálat alapján nem hazudott. Ennek ellenére sokan úgy vélik: a férfi csak pénzért találta ki a történetet...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.