Oszter Alexandrának nagy tervei vannak apja örökségével: ezt szeretné

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
örökség vagyon Oszter Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Alexandra szeretné gondját viselni édesapja, Oszter Sándor örökségének.

Oszter Alexandra örökölte édesapja diósjenői birtokát, édesanyja ugyanis lemondott a saját részéről is a lánya javára. Alexandra teljes figyelme arra irányul, hogy fenntartsa és fejlessze az örökségét.

"A párommal teljes mértékben erre fókuszálunk és megosztjuk a munkát. Egy gazdaságban sok az adminisztrációs feladat és nem kevés fizikai munkával jár. Természetesen vannak segítőim, akikkel édesapám is együtt dolgozott. Nem teljesen a nulláról indultam, de valóban sok minden szakadt a nyakamba. A halakon kívül jelenleg nincsenek állatok, persze róluk is gondoskodni kell. Ott vannak még a szántók és az erdők is" - mesélte a Borsnak Alexandra, s a jövőbeli terveibe is beavatta kollégánkat.

Oszter Alexandra vette át apja birtokát Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Felmerült az is, hogy eladják a birtokot, de nem akar megválni apja örökségétől.

"Az csak egy félreértés volt, sok tervem van, minden vágyam az, hogy létrehozzunk egy jól menő gazdaságot. Egy Oszter Farmot szeretnék létesíteni, ahol vendégházak vannak kialakítva turistáknak és vadászoknak, illetve hosszabb távon lovakat is tartanánk, emellett rajz-, valamint dráma tábor is itt kapna helyet. Egy kulturális központot álmodtam meg, ahol a gyerekek a magyar kultúrát szívhatják magukba. Megismerheik a gyógynövényeket, erdőjáráson és különböző kézműves foglalkozásokon vennének részt, hogy a jövő generációit megismertessük a hagyományokkal, hogy egy kicsit visszatérhessenek a gyökerekhez"

- árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.