"Volt bennünk csalódottság" - Gaál Noémiéknek kellett távozniuk a TV2 műsorából

TV2 -
TV2 párharc kiesés Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gaál Noémi és párja, Bán Tamás estek ki a Párharc című műsorból. Elárulták, hogyan érintette őket az, hogy nekik kellett először távozniuk.

Gaál Noémi és Bán Tamás távozott először a Párharc című műsorból, Varga Viktorék ellen küzdöttek, de az énekesnek és szerelmének gyorsabban sikerült megcsinálniuk a feladatokat. Az időjárás-jelentő elárulta, hogyan érintette őket az, hogy elsőként távoztak.

"Mi elsősorban nem a nyereményért vágtunk bele, hanem a játék élményéért, és a kíváncsiság is hajtott minket, hogy mire vagyunk képesek. Szerettünk volna tovább maradni, emiatt volt bennünk csalódottság, de úgy gondoljuk, mindent megtettünk, és jól szerepeltünk" - árulta el a Blikknek Noémi.

Gaál Noémi és Bán Tamás távoztak TV2

"Korábban találkoztunk már Tücsiékkel, Edinával is voltunk kollégák, de nem ápoltunk túl szoros kapcsolatot. Voltak azonban olyan párok, akik régről ismerték egymást, és voltak közös élményeik. Emiatt nekünk nehezebb volt az ismerkedés, de nem éreztük magunkat kiközösítve. Örültünk, hogy ilyen jó társaságba kerültünk, és sajnáljuk, hogy nem volt több időnk együtt" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.