Exatlon Hungary párkapcsolat Pap Dorci Dancing with the Stars Esztergályos Patrik szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 sportvetélkedőjében ismerte meg az ország Pap Dorcit, most pedig a csatorna táncos showműsorában, a Dancing with the Starsban bizonyíthatja rátermettségét. Sokan szurkolnak Dorcinak, ám egy valaki hiányzik a buzdítók táborából.

Esztergályos Patrik és Pap Dorci kapcsolata már az Exatlon Hungary All Star évada előtt elmélyült, de az extrém körülmények és a közösen töltött idő kovácsolta csak igazán össze a fiatalokat. A forgatást követően felvállalták a kapcsolatukat és a nyár folyamán rengeteg közös képet posztoltak az Instagram-oldalaikon.

Esztergályos Patrik és Pap Dorci Forrás: Esztergályos Patrik Instagram

Az utóbbi időben azonban egy olyan fotó sem készült, melyen mindketten láthatóak. A szakítás gyanúját erősíti, hogy Patrik nincs ott a Dancing with the Stars stúdiójában és nem szurkol kedvesének a helyszínről, pedig már három hete tart a TV2 táncos showműsora. A Blikk információi szerint a fiatalok kapcsolata valóban válságba jutott, és bár a szakítást egyikük sem mondta ki, de már nem élnek együtt.

A lap a Dancing with the Stars legutóbbi adásának végén megkérdezte Dorcit, hol van Patrik, de a lány csak annyit válaszolt, hogy: dolga volt, nem tudott eljönni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.