Hosszú órákon keresztül feküdhetett az Opel kisbusz roncsai alatt Sz. Gábor. Mire észrevették, már halott volt.

Az édesapa holttestét szombat éjjel találták meg a töltés mélyén a kisbusz alá szorulva. A kilencszemélyes Opel valószínűleg Vasvár felől tartott Jánosháza felé, amikor egy balkanyarban a padkára futott, majd felborult.

A tragédia szombat este történhetett, este tíz óra körül vette észre egy autós a piros kisbuszt, ami a 8-as út egyik szakaszán, a töltés alján feküdt. Azt egyelőre nem tudni, pontosan mikor történt a baleset, így az is lehet, hogy az autó már órák óta ott volt, azonban a köd miatt senki nem vette észre. Egy arra járó autós a világító hátsó lámpát szúrta ki, és azonnal riasztotta a rendőrséget.

Az Opel teljesen összeroncsolódott, az ablakai is kitörtek. A sofőr állítólag megpróbálta visszakormányozni az útra a kisbuszt, de az a levegőbe repült, kitört egy jelzőtáblát, és a földbe csapódott.

Sz. Gábor nem használt biztonsági övet, ezért kirepült az autóból, az pedig egyenesen rádőlt. Vélhetően azonnal elhunyt.

Sz. Gábor halála mindenkit megrázott a környéken. A Borsnak elmondták: a férfi imádta a gyermekeit, értük élt és dolgozott. Hozzátették, a férfi soha nem volt felelőtlen, nem száguldozott.

"Sokkos állapotban van mindenki, bele sem merek gondolni, hogy a gyerekeknek mit mondtak, olyan kicsik még szegények!" - mondta az egyik ismerős.