Tragikusan fiatalon elhunyt Paris Hilton kedvenc gyertyakészítője

illatgyertya Drew Cockton gyászhír gyász tragédia gyertya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
36 éves korában örökre lehunyta szemét Drew Cockton, akinek illatosítóit és illatgyertyáit sztárok is használták otthonaikban.

Cockton 2017-ben alapította az Owen Drew nevű luxusmárkát, mely tavaly lett igazán ismert, köszönhetően a brit üzleti realitynek, a Dragon's Dennek. Ez a show az eredetije a hazánkban is látható Cápák között című műsornak, melyben már befutott üzletemberek karolnak fel és támogatnak ígéretes termékeket, kezdő vállalkozásokat.

Drew Cockton is jelentkezett a brit verzióba, ahol 50 ezer fontot kapott az egyik zsűritagtól. A vállalkozása egyre sikeresebb és népszerűbb volt, halála ezért is rázta meg vásárlóit, támogatóit és rokonait. A múlt szombaton tragikusan fiatalon elhunyt üzletember halálának pontos okát nem hozták nyilvánosságra, de a hírt saját édesanyja osztotta meg a közösségi médiában – írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.