Meglepő teória kering Kulcsár Edináról: követői vették észre az összefüggést

párkapcsolat G.w.M Kulcsár Edina Szabó András Csuti kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas port kavart az év elején Kulcsár Edina és Csuti válása, majd mindenki az egykori szépségkirálynő új szerelmével, G.w.M-mel kezdett foglalkozni. A bulvárhullámok pedig az év végére sem ültek el, ugyanis Edina nemrég bejelentette, hogy állapotos.

Nem csoda, hogy sokakat érdekel Kulcsár Edina élete, aki szinte mindent megoszt magáról a közösségi médiában és rengeteg interjú, valamint cikk készül róla. Szemfüles internetezők azonban meglepő dologra lettek figyelmesek. Visszanézték az egykori szépségkirálynő nyilatkozatait, melyeket a szakítása után és új kapcsolatai hajnalán adott és felfedeztek egy érdekes összefüggést.

@mert.miert..ne__02#kulcsaredina#dejavu#hm♬ eredeti hang - e.e.1.n__02

Edina ugyanis minden új párkapcsolata elején azt emelte ki, hogy az új szerelmei segítették át a szakítás utáni nehéz időszakon. Nekik köszönheti, hogy talpra tudott állni, sőt ők rakták újra össze. Az egyik internetező összevágta Edina egy nyolc évvel ezelőtti interjúját a nemrég adott nyilatkozatával, hogy szemléltesse, mennyire egybecsengenek a szavai – vette észre a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.