Terepjáró ütötte el a nővére életét megmentő 13 éves fiút - a sofőr elhajtott, az anya igazságért könyörög

testvér kamion család anya meghalt sofőr kamionos gyerek igazságszolgáltatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 13 éves Tyler Phillips és nővére az édesanyjuk barátjának háza felé sétáltak, amikor elszáguldott az úton egy terepjáró. A fiú, hogy nővére életét mentse, a jármű elé ugrott. A gázolás következtében a gyerek agysérülést szenvedett, és a gerincvelője is elszakadt. 

Igazságot követel fia tragikus haláláért az édesanya, akinek egyik gyermeke, hogy megmentse testvére életét, hősként halt meg.

A fiút október 12-én egy szürke terepjáró ütötte el, mindössze egy nappal a 13. születésnapja után. Tyler azért szaladt ki a jármű elé, hogy megmentse 14 éves nővérét, Krystal Randolphot.

Az ütközés következtében a fiú agysérülést szenvedett, gerincvelője levált a koponyájáról, belső vérzései voltak, így szállították kórházba, ahol 3 nappal később meghalt.

Az összetört szívű édesanyja, Desira Mack igazságot követel, és könyörög azoknak, akik bármilyen információval rendelkezhetnek, jelentkezzenek. A terepjáró sofőrje ugyanis továbbhajtott, miután elütötte a gyermekét.

A suffolki rendőrség a lakosság segítségét kéri a terepjáró sofőrjének megtalálásában. A Terepjáró a feltételezések szerint egy sötét színű, 2005 és 2009 között gyártott Chevrolet Equinox volt, amely október 12-én elütötte és megölte a 13 éves fiút - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.