Tragikus hirtelenséggel elhunyt a profi bokszoló: snorkelezés közben veszítette életét

gyászhír gyász snorkeling boxoló Cam Shaw
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barátaival ment pihenni Ausztráliába a brit tehetség, aki jó úszó hírében állt, ezért nem érti senki sem, hogyan fulladhatott meg.

Cameron Shaw mindössze 25 éves volt, de már bokszbajnoknak mondhatta magát. A fiatal brit sportoló előtt fényes karrier állt, azonban már sosem tudhatjuk meg, mire lett volna képes, ugyanis a szabadsága alatt életét veszítette Ausztrália partjainál. Barátnőjével és két barátjával utazott Cairnsba, ahol bekövetkezett a tragédia.

Shaw szabadtüdős merülés, azaz snorkelezés közben megfulladt, szülei és barátai is értetlenül állnak az eset előtt, hiszen a fiatal bokszoló nemcsak a ringben, hanem a vízben is jól érezte magát. Remekül úszott már egészen kicsi kora óta. A nyomozás jelenleg is zajlik, így hamarosan kiderülhet, mi okozhatta a sportoló halálát – számolt be az esetről a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.