Katasztrófák sorozatát hozhatja el 2023: négy jóslat szerint borzasztó év vár ránk

időutazó Tiktok katasztrófa jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan vannak, akik megirigyelték a híres jövendőmondó, Nostradamus ismertségét, és az internetnek köszönhetően látványos videók segítségével igyekeznek terjeszteni vad elképzeléseiket.

A TikTokon emberek százezrei nézik és várják izgatottan az úgynevezett "időutazók" legújabb videóit. A magukat a jövőből érkezett embereknek kiadó felhasználók évek óta riogatják a gyanútlan netezőket, és jövendöléseiket különféle katasztrófafilmekből vett jelenetekkel illusztrálják. Vagy általános jóslatokat fogalmaznak meg, vagy gigantikus tragédiákról adnak hírt.

Az egyik legújabb ilyen videóban négy katasztrófát is előrevetítenek, melyek 2023-ban fognak bekövetkezni.

@radianttimetraveler Time flies…#fyp#foryou#timetravel#radianttime#timetraveler#xyzbca#viral#conspiracy#theory♬ Ghost of Pala - Truth Needs To Be Out

2023. január 1.: Egy utasszállító gépnek nyoma vész rettegett Bermuda-háromszögben.
Február 6.: Négy tini felfedez egy átjárót egy másik galaxisba.
Május 15.: Egy gigászi, 230 méter magas cunami letarolja Kaliforniát, főleg San Franciscót.
Június 12.: Egy földrengés megnyit egy több kilométeres árkot, melyen keresztül rég kihaltnak hitt állatok jutnak a felszínre

– állítják a TikTok-videót készítők a Bors szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.