Szabó András Csuti Szorcsik Viki szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vártnál hamarabb véget ért az üzletember és a színésznő kapcsolata.

Szabó András, azaz Csuti élete idén teljesen felbolydult. Az első hónapokban a válásától volt hangos a sajtó, ráadásul exe, Kulcsár Edina egy új férfi, a fiatal rapper, G.w.M oldalán találta meg a boldogságot. Csuti sem maradt sokáig egyedül, sőt új partnerét, Ginát még a gyerekeinek is bemutatta. Ez a románc azonban nem tartott sokáig.

Csuti ezt követően részt vett a Farm VIP új évadának forgatásán, ahol összeismerkedett a Jóban Rosszban egykori színésznőjével, Szorcsik Vikivel. Hosszú időn át ment a találgatás, hogy egy párt alkotnak-e, hiszen többször is előfordult, hogy saját Instagram-oldalukon ugyanakkor, ugyanarról a helyről posztoltak. A kapcsolatukat végül nemrég, október végén megerősítették.

Csuti és Szorcsik Viki Forrás: Ripost/Bánkúti Sándor, MTI

Nem tudni, mi történhetett az eltelt két hétben, de ma már biztosra vehető a szakításuk. A hírt a pár egyik ismerőse is megerősítette a Blikknek, a lapnak viszont nem sikerült elérnie sem Csutit, sem pedig Vikit. A színésznő azonban egy hosszú, és beszédes posztot tett közzé saját blogján, melyben arról ír, hogy csalódott a férfiakban.

"Amikor találkozol valakivel és azt hiszed minden tökéletes, mert tényleg a szó szoros értelmében annak tűnik, majd alig kell hozzá pár hét és lehull a lepel, aztán meglátod, hogy az az ember, akit megismertél, nyomokban sem tartalmazza már azt a valakit" – idézi a lap Szorcsik Viki blogbejegyzését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.