Szily Nóra évtizedek óta segít másoknak. Az újságíró és tévés műsorvezető pszichológusként nem egyszer adott már hasznos útmutatást és tanácsot, hogy ezzel is segítse mások életét. A sajátja azonban nem épp úgy alakult, ahogy szerette volna.

Édesanyja egyszer azt mondta Szily Nórának, hogy a hozzá hasonló nőknek mindig gondja lesz a férfiakkal. Ő azonban nem akarta elfogadni mindezt és megpróbált tenni ellene, nehogy valósággá váljon. A második válása után azonban igazat kellett adjon édesanyjának, ugyanis észrevette magán az ismétlődő mintákat.

Ezt követően is volt ugyan hosszú kapcsolata, de nem élt együtt senkivel, és a szülei halála után, valamint a pandémia alatt nagyon egyedül érezte magát. Kutyái segítették őt abban, hogy talpon tudjon maradni, miattuk volt értelme felkelnie naponta.

Szily NóraForrás: Polyák Attila/Origo

Az egyik barátja tanácsára azonban kipróbálta a társkeresők világát, regisztrált két platformra is és rátalált a szerelem. Szily Nóra elhatározta, hogy szeretné megmutatni mindenkinek, hogy nem szabad feladni a reményt, hiszen bármikor bekopoghat a boldogság az ember életébe.

A boldogság szépít. Rengetegen megkönnyezték a hírt, hogy újra van valakim. Támogat és bárhova eljön velem, ebből adódóan előbb-utóbb úgyis le fog minket valaki fotózni. Azt érzem, hogy vigyáz rám és én még így nem tudtam összesimulni senkivel ilyen természetesen. Nem éltem pasival húsz éve. Most pedig olyan természetes, hogy ott van nálam

– idézi a Bors Szily Nórát, aki D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című riportműsorában beszélt a magánéletéről. Amikor pedig szóba került a házasság, Nóra hezitálás nélkül rávágta, hogy ha úgy alakul, szívesen ismét férjhez menne.