Húsz év után talált rá a boldogság Szily Nórára: a házasság sincs kizárva

Forrás: Polyák Attila/Origo -
házasság társkereső párkapcsolat Szily Nóra randi ismerkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szily Nóra évtizedek óta segít másoknak. Az újságíró és tévés műsorvezető pszichológusként nem egyszer adott már hasznos útmutatást és tanácsot, hogy ezzel is segítse mások életét. A sajátja azonban nem épp úgy alakult, ahogy szerette volna.

Édesanyja egyszer azt mondta Szily Nórának, hogy a hozzá hasonló nőknek mindig gondja lesz a férfiakkal. Ő azonban nem akarta elfogadni mindezt és megpróbált tenni ellene, nehogy valósággá váljon. A második válása után azonban igazat kellett adjon édesanyjának, ugyanis észrevette magán az ismétlődő mintákat.

Ezt követően is volt ugyan hosszú kapcsolata, de nem élt együtt senkivel, és a szülei halála után, valamint a pandémia alatt nagyon egyedül érezte magát. Kutyái segítették őt abban, hogy talpon tudjon maradni, miattuk volt értelme felkelnie naponta.

Szily Nóra Forrás: Polyák Attila/Origo

Az egyik barátja tanácsára azonban kipróbálta a társkeresők világát, regisztrált két platformra is és rátalált a szerelem. Szily Nóra elhatározta, hogy szeretné megmutatni mindenkinek, hogy nem szabad feladni a reményt, hiszen bármikor bekopoghat a boldogság az ember életébe.

– idézi a Bors Szily Nórát, aki D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című riportműsorában beszélt a magánéletéről. Amikor pedig szóba került a házasság, Nóra hezitálás nélkül rávágta, hogy ha úgy alakul, szívesen ismét férjhez menne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.